U bevindt zich hier: Certificering
terug naar: Startpagina
Algemeen:

Certificering

Uw garantie voor kwaliteit

Bij al onze activiteiten staat de zorg voor het milieu voorop. Voor u betekent het samenwerken met een gecertificeerd bedrijf de garantie voor kwaliteit, veiligheid en de optimale verantwoording voor ons milieu. Sloopbedrijf Gebr. Nieuwendijk bv is in het bezit van een groot aantal certificaten.

Procescertificaat Slopen

In de keten van bouw- en sloopafval worden de fases preventie, scheiding, bewerking en afzet onderscheiden. Binnen elke fase bestaan specifieke maatregelen, welke effecten kunnen hebben op het hergebruik en op de vermindering van de stort.

Vooral de scheidingsfase is voor sloopbedrijven van belang; het beleid in de sloopbranche is erop gericht om vrijgekomen materiaal, vanaf de slooplocatie in deelstromen gescheiden af te voeren.

Het doel van het Procescertificaat Slopen is het beheersen van afvalstromen, alsmede de wijze waarop de betreffende werkzaamheden worden uitgevoerd. Er zijn in de BRL-norm regels opgenomen omtrent de wijze van het verrichten van arbeid op de slooplocatie.

De Beoordelingsrichtlijn Procescertificaat Slopen komt voort uit een implementatie-plan voor afvalstromen. Feitleijk kan gesteld worden dat het Procescertificaat Slopen een Milieuzorgsysteem voor de totale sloopbranche is.

ISO 9001 : 2000

ISO-9001:2000 is een model voor de kwaliteitsborging bij het vervaardigen, het installeren en de nazorg van de geleverde producten of diensten. Een groot voordeel van de samenwerking met een ISO gecertificeerd bedrijf is onder andere een verbetering van het rendement. ISO-9001:2000 zorgt tevens voor een betere afstemming met u als opdrachtgever.

VCA **

De veiligheids Checklist Aannemers met twee sterren is gericht op directe veiligheidsbeheersing van de activiteiten op de werkvloer. Tevens richt de VCA zich op de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf. Voor opdrachtgevers betekent dit een totale verbetering van de kwaliteit van het werk, waardoor minder verliesuren ontstaan.